Série Legacy of Kain se vrací, ale ve formě F2P online řežby

Studio Square Enix se rozhodlo oživit značku Legacy of Kain, ale nakonec pouze z části. Z původní hry si toho vezme nová hra s názvem Nosgoth opravdu jen minimum.

Nosgoth se zařadí mezi týmové F2P akce, která bude obsahovat pouze hru pro více hráčů. Nepůjde tak o žádný zajímavý příběh v pravém smyslu slova, nýbrž pouze boje na mapách, týmovou spolupráci a umístění v žebříčku.

Hrát budeme moci buďto za lidskou rasu nebo za upíry. Postavy budou mít různé speciální schopnosti a třeba u upírů budete moci létat a bojovat na blízko, naopak lidská rasa vyznačující se bojem ze střední vzdálenosti nebo z dálky bude mít k dispozici různé speciální věcičky, jako je extra kuše nebo třeba plamenomet. Samozřejmostí má být propracovaný strom shcopností a možnost upravit si avatara dle libosti.

Na videu níže si můžete prohlédnout masakr v podání Nosgoth, aneb bitva mezi upíry a lidmi. Nejedná se tedy o návrat značky tak, jak by si to přáli fanoušci, snad alespoň půjde o první krok směrem k plnohodnotnému nástupci. Prozatím se můžete přihlásit do uzavřené bety.

Váš názor Další článek: Překonejte vlastní smrt ve skvělém traileru na rubačku Dark Souls II

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,