PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Série Metro se prý určitě dočká pokračování

Úspěšná hororová FPS střílečka Metro se dočká pokračování, ale zaměří se na širší spektrum hráčů. Bohužel.

Dr. Klemens Kundratitz, generální ředitel vydavatelského domu Deep Silver, prozradil portálu Joystiq, že další díl bezesporu vyjde. Aby také ne, když ten druhý sklidil velké uznání nejen recenzentů, ale i fanoušků. Trojka se však zaměří na širší spektrum hráčů, což může tvrdé fanouškovské jádro znepokojit, proto všichni vědí, co z toho plyne. Každá „přístupnější“ hra totiž většinou vždy ztratí hlavní efekt, který ji dělal tak výjimečnou. Prý se ale hlavní identita série zachová, díky dobrému vztahu s autorem.

„Jsem velmi rád, že jsme získaly tuto značku. I když vyšla v suchém herním období letošního roku, zaznamenala obří pozornost. Chceme určitě další pokračování a hledáme nové cesty, jak udělat hru více přístupnou širšímu hráčskému publiku. Licence musí být ale pořád v souladu s držitelem a v tomto případě máme velmi dobrý vztah, Dmitry Glukhovsky je skvělý člověk. Hodně nám pomohl s vývojem posledního titulu a věřím, že bude hrát velkou roli v budoucnu,“ odpověděl Kundratitz.

Sice nedošlo k žádnému oficiálnímu oznámení, ale Kundratitz potvrdil, že opět dojde ke vzájemné spolupráci mezi Deep Silver a nadějnými vývojáři z 4A Games. Tak to kluci nepos....

Váš názor Další článek: Podívejte se na život gangsterů v čerstvé galerii z GTA V

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,