Serious Sam 4 dorazí s kvéry na všechny strany už koncem léta

A že jsme se pár let načekali.

Společnosti Croteam a Devolver Digital právě oznámili vydání hry Serious Sam 4. Prequel celé herní série bude vydán v srpnu, a to na SteamuGoogle Stadia

Je to už nějaký ten rok, co jsme se mohli podívat na tuto hru. Serious Sam 4 byl poprvé odhalen v roce 2013 a částečně byl financován společností Humble Bundle. Krom tohoto oznámení bylo ke hře vydáno několik videí, které najdete níže. V těchto videích uvidíte nepřátele, arzenál zbraní, hudbu, bitvy a systém Legion. 

Lidstvo je podmaněno. Mentalova horda se v plné své síle šíří celým světem a za sebou nechává jenom zničenou a poraženou lidskou civilizaci. Earth Defense Force je poslední skupinou odporu, je to skupina sakra těžce vyzbrojených maníků - kterou vede Sam „Serious" Stone.

  • Nepřátelské hordy: Kultovní obsazení mimozemských nepřátel se vrací a s sebou vzali pár nových posil. Prostřílejte se skrz neuvěřitelnou přesilu Mentalových přisluhovačů a postavte se znova do cesty starým známým parchantům. 
  • Šílený arzenál: Zvolte si své pracovní pomůcky ke každé situaci a vyzbrojte se  několika devastujícími zbraněmi. Drťte nepřátelské hordy pomocí mocné dvouhlavňové brokovnici, minigunem, který má vždy poslední slovo či nabroušeným odpalovačem řetězových pil. Vylepši si své hračky a užij si krásu čirého násilí naváděných raketometů či mocného laserového paprsku samotné smrti.
  • Kooperativní gameplay: Kampaň bude dostupná pro vlky samotáře, nebo si můžete příběh odehrát se svými až čtyřmi parťáky v online kooperativním režimu. Projděte vzrušujícími hlavními úkoly a vedlejšími questy. 
  • Legion systém: Serious Sam 4 uvolní některé ze svých největších momentů z herní série. Projdi si historií znova díky novému systému Legion. 

Hra je nyní dostupná na předobjednávku a mimo to si momentálně můžete pořídit jiné hry Serious Sama, které jsou ve slevě až 90%.

Váš názor Další článek: Respawn otevírá nové studio, které se zaměří pouze na Apex Legends

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,