PC | RPG

Server CzechRO je zpět v novém

Ragnarok Online má u nás stále početnou fanouškovskou základnu, a tak není divu, že se administrátoři serveru CzechRO rozhodli pro jeho znovuzrození.

Je tomu už nějaký ten pátek, co jsme psali o českém free-serveru korejské MMORPG Ragnarok Online. Od té doby uplynulo mnoho vody v královstvích Rune-Midgardu, ale server běžel stále, až do nedávné doby. Administrátoři se totiž rozhodli veškeré postavy vymazat, nasadit nejaktuálnější možné nastavení podle oficiálního serveru iRO (s výjimkou vyšší rychlosti získávání zkušeností a předmětů) a rozjet vše znovu pod názvem CzechRO: Homecoming.

  

Celý přechod už je skoro měsíc v beta testování, od soboty 27.8. se pak má opět rozběhnout soukolí pohánějící českou odnož jedné z nejoblíbenějších her na světě. Stále můžete počítat s desítkami a stovkami 2D postaviček pochybujících se po detailním 3D světě a bojujícím proti různým zrůdám. Probojujete se od naprostého novice přes základní povolání až k reinkarnaci a opětnému získávání vylepšeného povolání. To vše je stále možné zcela zadarmo.

  

Stačí si totiž jen stáhnout herní klient, zaregistrovat se a začít hrát. Další příběhy záleží jen na vás - zda se dáte na cestu boje, šípů, či magie, nebo raději budete vyrábět lektvary a prodávat ve městech, případně třeba jako bard likvidovat nepřátele za pomocí loutny. Tým správců vás zve na svůj server. Bližší informace o serveru a blížícím se CzechRO: Homecoming objevíte na webu serveru.

Váš názor Další článek: Bethesda prozradila datum vydání nejnovějšího DLC pro New Vegas

Témata článku: , , , , , , , ,