Šestice obrázků hry The Bloody Magic

Nové izometrické RPG The Bloody Magic by se na první pohled mohlo zdát být novým klonem Diabla 2, ale nenechte se zmást. Vývojáři ze společnosti SkyFallen Entertainment nás zavedou do rozličného a detailně provedeného prostředí, které bude nejvíce připomínat středověk. Úchvatnou grafiku této krajiny můžete zhlédnout na dnešních obrázcích, které by svou kvalitou mohli předčít všechny doposud vydané RPG hry. I když to podle obrázků tak nevypadá, na hře se stále pracuje. Hry by měla být dokončena v průběhu příštího roku.

   

Ve hře The bloody Magic se bude odehrávat, jak už to bývá zvykem, boj mezi dobrem a zlem. Ten špatný je zde představen jako nesmrtelný Modo, který je za své hříchy vypovězen z posmrtného světa zpět na Zem, kde bude žít jako smrtelník zbaven své moci. Modo (rozhněván touto situací) se proto rozhodne zničit Zemi a vy jako hrdinové se mu v tom musíte pokusit zabránit a nakonec ho vyprovodit nadobro ze světa.

   

Na začátku budete mít výběr pouze z jedné postavy a to kouzelníka. Aby jste však nebyli ochuzeni o různorodost postav, tak si u postavy kouzelníka budete moci zvolit jednu z několika připravovaných specializací. Kromě single-playerové části zde nebudě chybět ani multi-player, který nabídne možnost projít celý příběh kooperativně s přáteli. Pokud si budete chtít změřit vaše schopnosti, nebude nic snadnějšího než vstoupit do arény v dalším připravovaném módu a utkat se jeden proti jednomu nebo ve větším počtu.

Související informace (The Bloody Magic):
Homepage hry:
http://www.thebloodymagic.com/
Výrobce hry: SkyFallen Entertainment
Distributor hry: 1C
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Rok 2004

Zdroj: Gamespydaily

Váš názor Další článek: Šestice obrázků hry Joan of Arc

Témata článku: , , , , , , ,