Seznamte se, Darth Vader

O chystané hře z univerza Hvězdných válek – Force Unleashed – jsme toho napsali už mnoho. Nikde jsem se však ani slůvkem nezmínili o tom, že si v jmenovaném titulu zahrajete rovněž za populárního zastánce temné strany Síly Darth Vadera. Včera se tato zpráva objevila na zahraničním serveru Game Trailers, a to při rozhovoru tamějšího redaktora s vedoucím projektu (míněno Force Unleashed) Hadenem Blackmenem.

Star Wars potřebuje adrenalinovou injekci do žil; tak právě to si v průběhu roku 2004 uvědomili vývojáři v LucasArts. Po návalu her těžících z příběhu třetí epizody přišlo rozhodování, kam dál. Co nového nabídnout fanouškům, kteří nehodlali jen tak opustit galaxii far far away…? Příchod next-gen konzolí dal naštěstí uspokojivou odpověď. Síla dřímající uvnitř nových herních platforem probudila ničivého ducha autorů, jenž jen čekal na povolení svých okovů. Nadešel čas, aby se odhodlali tuto Sílu vypustit. Více v našem preview.

Související informace (Star Wars: The Force Unleashed):
Platforma: Xbox 360, Wii, PS3, PSP, PS2, NDS
Žánr: akce
Výrobce: LucasArts (
http://www.lucasarts.com/), Krome Studios (http://www.kromestudios.com/)
Vydavatel: LucasArts (
http://www.lucasarts.com/)
Předpokládané datum vydání: 16. září 2008 (Severní Amerika), 17. září 2008 (Austrálie, jihovýchodní Asie), 19. září 2008 (Evropa)

Zdroj: Game Trailers

Váš názor Další článek: Speciální edice Assassin’s Creed v prodeji

Témata článku: , , ,