Shadow Of War se bude prodávat ve speciální Mithril edici za 7800 korun

Sotva jsme se dočkali oficiálního oznámení Middle-earth: Shadow Of War a už se této hry nemůžeme dočkat jako malé děti. Pro zvlášť veliké fandy je tu speciální Mithril Edition.

 

Když hernímu obchodu Target omylem unikly informace o Middle-earth: Shadow Of War, zjistili jsme obsah Gold Edition, která má stát 2 600 Kč. Jedná se však o pouhé zrníčko vedle Mithril Edition - ostatně existuje důvod, proč nosí tato edice jméno materiálu, kterým žádné ostří nepronikne.

Mithril Edition bude obsahovat vše, co Gold Edition, o které jsme vás informovali dříve. Má však soustu dalších bonusů. Tím nejdominantnějším je asi soška zobrazující boj Tar-Goroth Balroga s Carnan Drake.

3200678-shadow.jpgMithril Edition je narvaná k prasknutí

Dalšími bonusy jsou steelbook, prémiová krabička s prstenem moci, exkluzivní Mithril War Chest, herní soundtrack, látková mapa Mordoru, kolekce exkluzivních litografií, balíček kmenových samolepek a sběratelská krabice.

Mithril Edition bude stát slušných 7 800 Kč a koupit si ji můžete pouze v obchodě GameStop. Její datum vydání je stanoveno na 22. srpna tohoto roku, tedy na stejné datum jako normální edice hry. Middle-earth: Shadow Of War vyjde na Xbox One (a také Project Scorpio), PS4 a PC.

Diskuze (4) Další článek: Thrustmaster T.16000M: joystick, který nadchne i náročnější piloty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,