Shadow Warrior 3 odhalen prostřednictvím debutového traileru a galerie

Shadow Warrior 3 byl dle dřívějších slibů oficiálně potvrzen, spolu s oznámením vyšel trailer a první obrázky.

Talentovaná skupina vývojářů z Flying Wild Hog studia mají spolu s již méně talentovanými bílými límečky z vydavatelství Devolver Digital pro fanoušky série Shadow Warrior dobrou zprávu - maká se na třetím dílu, který byl včera představen.

Jsme nadšení, že můžeme fanouškům Shadow Warrior dodat zcela nový herní zážitek a opravdu se nemůžeme dočkat, až jim ukážeme veškeré nové funkce, které pro ně máme připraveny. Boj na blízko a velkolepý volný pohyb jím dozajista rozpumpuje adrenalin a rozvíří jejich smysly," poznamenává vedoucí projektu Kuba Opori.

Celý děj hry se má točit kolem Lo Wanga, který se vydává na vskutku nesplnitelný úkol,  aby znovu polapil prastarého draka, jenž byl vypuštěn z věčného vězení. Lo Wang vyzbrojen zbraněmi a ostřím bude muset projít dosud nezmapovanými částmi světa, vystopovat tajemné zvíře a zastavit blížíce se apokalypsu. 

Nuže, zní to vskutku skvěle, více se o hře máme dozvědět na akci Devolver Direct konající se 11. července ve 21:00 našeho času. Toho dne mají být uvolněné i záběry ze hry.

Váš názor Další článek: F1 2020: opět o kousek lepší | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,