Shenmue 3 nejspíš pro next-gen konzole

Podle nejmenovaných zdrojů ve studiu AM2 je třetí díl hry Shenmue již hotov a pouze se jedná o konzoli, na kterou bude vydán.

Zdálo se vám GTA: San Andreas komplexní? Tak to jste nejspíše ještě neslyšeli o Shnemue, hře tak volné a provázané, že by GTA mohlo závidět. I když na pozadí je složitý příběh kolem vraždy vašeho otce, je vše zabaleno do prostředí, jenž přesně reaguje na každou vaši akci. A že jich můžete dělat desítky. Třeba jen dostat nějakou informaci jde mnoha způsoby.

A takovéto dílo se má dočkat třetího dílu, jenž by měl zakončit sérii. Není zatím moc známo, zda v sobě bude pojit celý příběh, nebo pouze poslední kapitoly, můžeme se ale každopádně těšit na nevídanou volnost pohybu a rozhodování. Pokud se tedy studiu AM2, nyní bez Yu Suzuki (odešel k Digital Rex), podaří domluvit se na portování hry pro nějakou konzoli nové generace. Ač Suzuki odešel, příběh zůstává a bylo by škoda, kdybychom jej nemohli dokončit.

Doupě komentuje: I přes svoji výjimečnost nedosahoval druhý díl Shenmue takových prodejů, jaké byly očekávány, můžeme pouze doufat, že se tato legenda dočká třetího dílu, který snad bude svátkem všech konzolistů.

Související informace (Shenmue 3)
Platforma
: Next-gen konzole
Žánr: Adventure/akce
Výrobce: Sega-AM2
Vydavatel: Neznámý
Předpokládané datum vydání: Neznámé

Zdroj: Kikizo

Diskuze (1) Další článek: The Suffering bude na stříbrném plátně

Témata článku: , , , , , , ,