Shenmue III se opozdí, v tomto roce se ho nedočkáme

Deep Silver oznámili, že třetí díl Shenmue nestihnou vydat v původně stanoveném termínu a hra světlo světa spatří nejdříve v roce 2019.

Shenmue III, oznámené na E3 2015, se prý zdrží, protože vývojáři ještě chtějí využít času k tomu, aby hru doleštili a dotáhli všechny potřebné detaily k dokonalosti.

Tvorba hry se rozjela díky kickstarterové kampani, která nakonec přinesla třikrát více financí, než si vývojáři stanovili. Částka se zastavila až na 6,3 milionech dolarů a udělala tak z Shenmue III tehdy nejúspěšnější hru na Kicstarteru.

Minulé léto bylo oznámeno, že dojde k posunu na druhou polovinu roku 2018 a ani tento termín nevypadal úplně pravděpodobně. Cedric Biscay, zakladatel Shibuya Productions ale všechny ujišťoval, že vývoj je na dobré cestě k tomu, aby se vydání hry stihlo. I přes jeho prohlášení se dalo očekávat, že se hra ještě chvilku zdrží. U kickstarterových projektů to totiž není žádná výjimka.

V uplynulém roce se nedočkavým fanouškům dostalo prvního teaseru a také ukázky obličejových animací, které tou dobou vypadaly docela neohrabaně. Doufejme tak, že čas, který si vývojáři berou navíc pomůže dopilovat nedostatky a dostaneme plnohodnotnou dávku pořádné zábavy.

Váš názor Další článek: Nové záběry z arkády LEGO Incredibles ukazují všemožné záporáky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,