Sherlock Holmes se vrací

Geniální detektiv se opět vrací na naše obrazovky. Tentokrát se však v jeho společnosti vydáme po stopách jednoho z nejnebezpečnějších sériovýách vrahů v celé Anglii - Jacka Rozparovače. Vývoj hry si znovu vzali na starosti progrmátoři ze studia Frogwares, kteří se zařekli, že hru dopraví na trh do konce března příštího roku.

1.jpg2.jpg

Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper vás pak přenese do Londýna roku 1888, do doby, kdy se po celém městě objevuje čím dál tím víc zavražděných žen. Policie je bezradná, díky čemuž přichází na scénu naškrobený detektiv, jenž se svým věrným přítelem vyráží po stopách tajemného zabijáka a svými vlastními silami postupně odtajňuje identitu muže, jenž se ukrývá za děsivou pžezdívkou.

3.jpg4.jpg

Tvůrci prozradili, že dělají co mohou, aby do hry dostali dostatečně hustou, až hororovou atmosféru, která by hráče vtáhla hlouběji do děje. V tom by jim měly ostatně pomoci i dva odlišné módy zobrazení. Klasický z pohledu třetí osoby, který známe téměř ze všech point&click adventur, a pak first-person, který se jeví mnohem lákavěji.

5.jpg6.jpg

Mimo to vývojáři prozradili, že bude v průběhu hraní možné mezi oběma pohledy libovolně přepínat, stejně jako ale bude možné vybrat si jeden a toho se držet až do konce. Kromě toho se dočkáte rovněž unikátního vyšetřovacího systému, jenž vám umožní aktivně porovnávat spáchané zločiny a sledovat tak krvavou stopu bezjmenného vraha.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Adventury | point & click
Výrobce: Frogwares
Začátek prodeje: květen 2009 (PC)
Váš názor Další článek: Prodeje Wii pomalu klesají

Témata článku: , , , , , ,