Shin Megami Tensei: Lucifer`s Call i u nás

Příznivci východních RPG jistě ostří své smysly, vždyť série Shin Megami Tensei je ve světě skoro stejně ceněna, jako třeba Final Fantasy, nebo Xenosaga. Nejnovější díl, jenž nese podtitul Lucifer`s Call, Bude distribuován i do Evropy a Australie, takže se tento skvost dostane snad i do našich obchodů. Pro hráče série neznalé jen připomenu, že každý díl se vyznačuje silným příběhem a propracovanými postavami, které vás u hry udrží klidně i padesát hodin.

Děj Lucifer`s Call se odehrává v Tokiu po katastrofě zvané Zplození. Na Zemi se při ní dostaly hordy pekelné a hlavní hrdina se musí rozhodnou, zda jim pomůže, nebo jejich plány překazí. K tomu má k dispozici Megatama, parazity, kteří mu zajišťují démonické síly a možnost rekrutovat na svoji stranu démony. Ty pak může ještě křížit a vyvíjet si tak více pomocníků, než je zdávo. Pak se lehce stane, že proti němu začne bojovat lovec démonů Dante, který je zde na hostování z Devil May Cry.

Díky tomu, že nám distributor Cenega poskytl kompletní tiskovou zprávu, se můžeme podívat na většinu klíčových hrdinů. Pak už stačí se jen těšit na 30. červen, kdy by hra měla dorazit do evropských obchodů.

 
Hlavní hrdina po přetvoření Megatama

 
Hikawa - záporňák, který může za Zplození

 
Chiaki Hayasaka - spolužačka hrdiny

 
Isamu Nitta - další spolužačka

 
Jyoji Hijiri - reportére okultního časopisu

 
Yuko Takao - oblíbená učitelka hlavního hrdiny

 
Mysterious Old Man - Stařec procházející celým dějem

 
Dante - lovec démonů z Devil May Cry

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Sony a Toshiba se hádají o nástupci DVD

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,