shop.Doupě.cz: herní obchod je zpět a se skvělou nabídkou!

DSi za 2990 Kč, černé Nintendo Wii za 4890 Kč, nebo Xbox 360 s Halo Wars za 4990 Kč. To jsou jen některé ze super nabídek nového obchodu.

Jedním z cílů magazínu Doupě.cz je nabídnout vám kompletní herní servis na jednom místě. Můžete si u nás přečíst o hrách počítačových, konzolových, ale i hříčkách na iPhone či deskových hrách. Každý den přinášíme nové informace z celého herního světa společně s čerstvými obrázky a videí. A teď máte opět možnost si vybrat jakoukoli hru v našem internetovém obchodě.

Ve spolupráci se společností Gamehouse jsme na klasické adrese shop.doupe.cz (http://shop.doupe.cz) otevřeli vlastní obchod s hrami na PC i všechny aktuální konzole a handheldy. Najdete tam ovšem i další věci, jako například RC modely, autodráhy, či nápadité stavebnice. Přímo z titulky Doupěte se tak dostanete k nabídce her, jež vás zajímají, a to za příjemné ceny, jaké byste v kamenných obchodech hledali marně.

shop.PNG

Internetový obchod shop.Doupě těží jednak ze zkušeností, prostředků a osvědčeného systému služeb společnosti Gamehouse, na druhou stranu využívá samotného Doupěte tak, aby váš nákup byl co nejpohodlnější a vy si hru mohli zakoupit rovnou po přečtení recenze či předobjednat na základě preview. Mimo to na titulce i v článcích najdete boxík s aktuálně nejnovějšími či nejoblíbenějšími hrami a pravidelně vás budeme informovat o výhodných a atraktivních nabídkách i prostřednictvím aktualit či speciálních článků.

A jaké jsou výhody nákupu na shop.Doupě?

  • Rychlost dodání - Zásilky na dobírku po celé ČR do druhého dne od odeslání Českou poštou nebo kurýrem PPL, po Praze ještě v den objednání messengerem.
  • Příznivá cena – slevy na hry se obvykle pohybují v rozmezí 7-15% z oficiálních koncových cen, cena dopravného je také velmi příznivá, jelikož je internetovým obchodem dotovaná.
  • Komfort při dodání – zásilky lze on-line sledovat podle čísel, informace o průběhu dodání chodí zákazníkům na email i jako sms.

 

POZOR! Při příležitosti spuštění obchodu shop.doupe.cz pro vás máme úžasnou cenovou nabídku:

 

 

 Platf. Název Akce EU
 NDS Nintendo DSi Pink 2990 Kč     4990 Kč
 NDS Legend of Zelda: Spirit Tracks 799 Kč
 1199 Kč
 PS3 Assassins Creed 2 Complete Edition 849 Kč 1199 Kč
 PSP Prince of Persia: The Forgotten Sands 599 Kč 999 Kč
 Wii Nintendo Wii Black Sport Resort 4890 Kč 5290 Kč
 Wii Red Steel 2 999 Kč 1499 Kč
 X360 Arcade Bundle Banjo + Halo Wars 4990 Kč 6299 Kč
 X360 Tom Clancys Splinter Cell: Conviction 999 Kč 1599 Kč

Nabídka platí pouze do 30. června 2010

Doufáme, že se nabídka líbí a náš obchod vám spolu s články usnadní orientaci ve světě počítačových i konzolových her a zajistí, že se vždy dostanete k tomu, čeho se vám zachtělo – ať již to jsou informace nebo hry samotné.
 

Diskuze (5) Další článek: Recenze: Pure Football – a přišel fotbal

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,