Sifu vyjde o pár týdnů dříve. V novém traileru blíže představuje soubojový systém

Konec února příštího roku je poměrně nabitý velkými peckami. Možná i to je důvod, proč se do hraní bojové akce Sifu budeme moci pustit dříve, než se plánovalo.

Sifu je bojovka od studia Sloclap, od kterého můžete znát temný Absolver. V roli studenta kung fu se budete snažit dopátrat vrahů svojí rodiny. Sifu vsází hlavně na propracovaný soubojový systém, který byl detailně představen v novém traileru spolu s novým datem vydání. Zahrát si budete moci už 8. února na PC, PlayStationu 4 a PlayStationu 5.

Během střetu s nepřáteli budete mít spoustu možností, jak kombinovat svoje údery a v boji lze využít i samotné prostředí. Také přijdou vhod i tupé zbraně. V traileru se ukáže například tyč nebo klasická baseballová pálka. 

Zajímavou mechanikou, kterou Sifu využívá, je stárnutí. Po každé vaší smrti se hlavní hrdina znovuzrodí, ale stojí ho to rok života. Čím je starší, tím méně života má, ale na druhou stranu získá zkušenosti navíc a naučí se i nové schopnosti. To ostatně můžete vidět v dalším traileru níže.

Na rozdíl od Absolveru je Sifu čistě singleplayerová záležitost, která vsází jak na propracované souboje, tak na příběh. Po několika odkladech bychom se ho tedy konečně měli dočkat ještě o chvíli dříve, než se původně plánovalo. Vývojáři se tak nejspíš chtějí vyhnout souboji s velkými hrami jako je Elden Ring nebo Horizon: Forbidden West, které vycházejí v druhé polovině února.

Váš názor Další článek: Hráči chtějí rychlejší postup v multiplayeru Halo Infinite. Vývojáři už chystají změny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,