PC | Akce | RPG | Ubisoft

Šikovná modifikace dává prvnímu dílu Assassin´s Creed hezčí vizuální kabát

Altair v novém kabáte je stále tím asasínem, které znáte - jen je díky nové modifikaci o něco detailnější.

První díl série Assassin´s Creed odehrávající se na Blízkém východě v době křižáckých tažení vyšel v roce 2007. Na dnešní dobu je jeho grafika už poněkud zastaralá, ale asi ne úplně k zahození. S ohledem na další díly (hlavně ten druhý a třetí) je ale na tom prvním cosi zásadního, hlubokého a nutí to hráče si s titulem pohrávat a modifikovat ho, jak už tak bývá u her zvykem.

Poslední velmi zdařilou modifikací je Assassin’s Creed overhaul 2016, který se zaměřuje na zlepšení dosavadních grafických modelů, textur, prostředí a přidává do hry také (dnes již samozřejmý) smooth effect, což je nejlépe vidět při pohledu na daleká panoramata. 

Tvůrce modifikace Hecumarine již k ní vydal pár aktualizací, takže se vizuální stránka hry zlepší ještě o něco více. Změna je vidět hned na první pohled, kdy například u textur se nejdříve zvýšilo rozlišení z původních 256x256 na 512x512 a později na 1024x1024, což už dovoluje vidět každou jizvu pěkně detailně. 

Zajímavostí je, že některé textury byly importovány z Assassin’s Creed: Revelations, zatímco jiné jsou úplně nové. Dále můžeme zachytit i nové skiny. Rozdíl mezi původním prvním dílem a modifikací je partný na první pohled.

Modofikováním Assassin’s Creed ale Hecumarine nekončí, jelikož se v aktuální době chystá na předělání druhého dílu série.

assassins_creed_2016_mod_comparison_1.jpgassassins_creed_2016_mod_comparison_2.jpgassassins_creed_2016_mod_comparison_3.jpg

assassins_creed_2016_mod_comparison_4.jpgassassins_creed_2016_mod_comparison_5.jpg

Váš názor Další článek: Bohemia Interactive založila novou sekci s názvem Bohemia Incubator

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,