Šílenstvím naplněná střílečka Rage 2 láká zběsilou akcí ve videu

Střelba, výbuchy, krev a exploze. Prostě to, co máme rádi u každé akční střílečky.

Pokračování akční střílečky Rage od Bethesdy ukázalo souboje v konvojích, možnosti v boji a také pár brutálních způsobů, jak své nepřátele budete zabíjet. 

Právě konvoje a jejich ničení je jedním z hlavních témat nového videa z Rage 2. Jádro vašeho cíle je hodně pečlivě chráněné a o jeho bezpečnost se starají všechna možná vozidla, od motorek až po dvoustopé obrněnce. Naštěstí pro vás máte Phoenix, vozidlo, se kterým se i likvidace Batmobilu zdá jako hračka. Konvoje navíc mají i spoustu vychytávek, jako jsou ochranné štíty a elektrické pasti. Titěrná práce se zastavením konvoje by se měla ale vyplatit. Za odměnu totiž dostanete lákavé odměny včetně posílení vašeho arzenálu pro řádění na vozovce.

Ani milovníci stylu FPS, ve kterém stylově vraždíte vše, co se k vám přiblíží na dostřel nebudou ochuzeni. Ve videu uvidíte spoustu způsobů, jak své protivníky porážet. Zdaleka to není jenom střelba, ale také třeba skoky s drtivým dopadem, nebo vylepšený Wingstick, oproti kterému nindžové se šurikeny vypadají jenom jako banda dětí s kameny a klacky.

Další informace můžeme očekávat na Gamescomu, kde bude možné si Rage 2 osahat na vlastní pěst. Vydání Rage 2 je naplánované na jaro 2019 pro Xbox One, PS4 PC.

Váš názor Další článek: Arénovou střílečku Quake Champions můžete hrát zcela zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,