Silent Hill 4 opět nahání hrůzu novými obrázky

Dnešní nadílku obrázků a screenshotů začneme třinácti novými záběry z připravovaného pokračování Silent Hill 4, na kterých můžete spatřit některé již známé lokace či děsivé potvory. Kromě nich vám nabízíme posledně uvolněný devět minut dlouhý trailer, který překypuje atmosférickými situacemi, čeká vás také prozkoumání herního prostředí a mnoho dalšího!

   

 

Jak možná již víte, Silent Hill 4 ponese podtitul "The Room" a v hlavní roli se opět objeví nová postava - Henry Townshend. Sympatický muž se tentokrát ocitne chycen v pasti, kterou tvoří jeho vlastní apartmá a v něm se ukrývající zlo a temnota. V průběhu hry tak bude nucen procházet skrz speciální portály do alternativních světů a vyzkoumat, co se mu vlastně přihodilo.

   

 

Samozřejmostí jsou nová monstra i další postavy, základem hry se má opět stát hororová atmosféra. Hráči se také vůbec poprvé dočkají first- i third-person pohledu a jako vždy propracovaného soundtracku. Nadále zůstává v platnosti také přislíbené datum vydání, podle kterého bychom se titulu Silent Hill 4: The Room (ve verzích pro PlayStation 2 a Xbox) měli dočkat ještě v tomto roce, přesněji již 7. září.

   

Související informace (Sillent Hill 4: The Room):
Homepage hry: http://www.konami.com/silenthill4/
Výrobce hry: Konami
Distributor hry: Konami
Distribuce v ČR: CD Projekt
Předpokládané datum vydání: 7. Září 2004

Download (trailer, 80,3 MB): Doupě

Zdroj: ToTheGame

Váš názor Další článek: Začala další sezóna Hattricku!

Témata článku: , , , , , ,