Silent Hill: Ascension bude interaktivní filmový zážitek. Diváci rozhodnou o osudu protagonistů

Konami v rámci oživení značky Silent Hill připravuje vedle velkých her i menší přírůstky, mezi které patří právě i Ascension vznikající ve spolupráci se studiem Genvid Entertainment. Vedle várky informací jsme dostali také trailer. Na první pohled bychom tipovali, že má jít o příběhovou hororovku ve stylu tvorby Supermassive Games, ale tohle bude interaktivní zážitek, o jehož průběhu budou rozhodovat diváci. 

Fanoušci ovlivní to, kdo se dožije příběhu zabývajícím se traumaty z minulosti, před kterými se jen těžko uniká. Děj uvede několik nových postav z různých částí světa, které terorizují zrůdnosti typické pro Silent Hill. V rámci série půjde o důležitý přírůstek protože příběh se bude počítat jako oficiální součást kánonu. Jak přesně bude rozhodování fungovat a na jakých platformách bude Ascension dostupné, zatím ještě nevíme. 

Tvůrci každopádně slibují intenzivní hororový zážitek, který bude díky rozhodování komunity každý den jiný. Ascension odstartuje někdy v průběhu letošního roku a ani sami autoři vlastně nevědí, jaký bude jeho závěr

„Silent Hill Ascension zaujme publikum pohlcujícím zážitkem s ohromujícími vizuálními efekty a zapojením komunity. To vše v průběhu objevování psychologického hororu, který udělal ze Silent Hillu tak oblíbenou sérií po celém světě,“ říká Jacob Navok, CEO v Genvid Entertainemnt. Slova jsou to sice moc hezká, ale zatím nás tenhle projekt moc nepřesvědčil. Netrpělivě ale očekáváme novinky o remaku druhého Silent Hillu a zbrusu nového pokračování. 

Zdroj: Genvid.com

Váš názor Další článek: Fanoušci Warhammeru mají žně. Čeká je strategie Age of Sigmar: Realms of Ruin i závody Speed Freeks

Témata článku: , , , , ,