Wii

Silent Hill: Shattered Memories oficiálně

harry_mason.jpgPsali jsme o tom už pár dní nazpět, avšak až dnes to společnost Konami oficiálně potvrdila. Původní Silent Hill se vrátí na naše přístroje, aby nás v remaku pořádně potrápil. Nově jsme se však dozvěděli, že se se Shattered Memories počítá i na handheld PSP a druhý Playstation. Datum vydání však zůstává stále stejně nekonkrétní: někdy ke konci roku.

Mimo to zástupci Konami prozradili, že hra sice bude vystavěna na původní zápletce, v níž Harry Mason pátrá po své dceři v tajemném městečku Silent Hill, avšak zbytek hry by se měl dočkat výrazného faceliftu. A nejen po vizuální stránce. Tvůrci se mimo jiné pochlubili implementováním takzvaného "psyche profile", tedy systému, jenž bude pečlivě pozorovat kam jdete, jaké předměty si prohlížíte a jak na ně reagujete.

Podle toho přizpůsobí Harryho herní reakce tak, aby věrně reagoval na hrůzy, jichž bude svědkem. Pro hru se přitom počítá i se zbrusu novým soundtrackem, o jehož složení a nahrání se postará legendární Akira Yamaoka, který se kolem hororové série pohybuje od samého počátku. Pro úplnost ještě dodáme, že vývojem remaku bylo pověřeno studio Climax, jež stojí v pozadí parádního Silent Hill: Origins.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: Wii, PSP, iPhone
Výrobce: Climax
Začátek prodeje: únor 2010
Váš názor Další článek: Hlavní město Warhammeru padlo

Témata článku: , , , , , , , ,