Silent Hills zrušen, P.T. bude stažen z Playstation Storu

P.T. bude koncem dubna stažen z PS Storu a Silent Hills se překvapivě ruší.

The Playable Teaser, zkráceně P.T., odkazoval na hororový projekt Hideo Kojimy, jenž měl vrátit zašlou slávu sérii Silent Hill(s). Jednalo se o krátké, s původní hrou nijak zpřízněné demo, které nás mělo navnadit na už zmíněný Silent Hills s Normanem Reedusem v hlavní roli. A pokud jste stažení této zajímavé ochutnávky oddalovali kvůli strachu z hororového žánru, je nejvyšší čas si P.T. zahrát. Už moc času totiž nezbývá.

Konami na svých stránkách oznámilo stažení hratelného teaseru P.T. z Playstation Store datovaného na 29. duben, přičemž mnohem důležitější zpráva obletěla dnešní Twitter před pár minutami. Silent Hills se ruší, jak oznámil samotný Guillermo del Toro, filmový režisér podílející se na tomto hororu.

Na vině je nejspíše odchod Hideo Kojimy z Konami, který byl oznámen začátkem tohoto roku. Má s hrstkou dalších lidí z vyšších míst odejít po konci vývoje Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Smlouva mu konkrétně končí v prosinci tohoto roku.

Zda se pouze mění vedení, či se ruší celý aktuálně rozpracovaný projekt, nevíme. Tak či onak se nového Silent Hills jen tak nedočkáme. Smutná zpráva pro všechny hororové nadšence.

Mohlo by vás zajímat:

Diskuze (3) Další článek: První oficiální gameplay trailer a obrázky z Call of Duty: Black Ops 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,