Silica vychází v předběžném přístupu. Česká novinka kombinuje střílečku a strategii

Po prvotním představení minulý měsíc vychází Silica v předběžném přístupu na Steamu bez dalších větších oznámení. Za cenu 20€ si tak můžete vyzkoušet první verzi této kombinace FPS akce a real-time strategie, která vzniká s podporou Bohemia Interactive. 

Už nyní je k dispozici hlavní herní mód Strategy, ve kterém se můžete chopit jak role velitele, který svoji armádu ovládá z oběžné dráhy, tak se do boje můžete pustit přímo jakožto voják. Je na vás, kterou z rolí zastanete. Silica vás nenutí, abyste mezi nimi střídali. Pokud ale tíhnete hlavně k akci, je tady pro vás ještě mód - Arena, ve kterém hrajete pouze z pohledu první osoby. Tady si jednoduše můžete osahat všechny bojové jednotky. 

Silica by v předběžném přístupu měla strávit zhruba rok. Během té doby se kromě technického stavu bude pracovat také na novém obsahu včetně dalších hratelných jednotek. Do vývoje tvůrci zapojí i komunitu a také uvádí, že cena hry po vydání plné verze bude vyšší, takže pokud chcete pár korun ušetřit, není nač čekat.

Váš názor Další článek: Hry zadarmo, nebo se slevou: Akce na season passy od Ubisoftu a skákačka Kao the Kangaroo zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,