Silničáři jsou in

Chtěli jste si někdy vyzkoušet práci u silničářů? Asfaltovat silnice, odhrnovat v zimě sníh a solit vozovku, vymýšlet, kudy povede ta a ta dálnice, přemýšlet, jestli raději postavíte tu nebo tu silnici a řešit problém, jaktože ještě – k sakru – není dokončený ten městský obchvat? V tom případě už nemusíte smutnit, vývojáři z poměrně neznámého Sandswept Studios vám pomohou! Jejich počin nese název Detour a byl oznámen ani ne před čtyřiadvaceti hodinami.

Jak jsme již nastínili výše, náplní hry bude starání se o silnice a dálnice všeho druhu. Tvůrci jsou sice skoupí na slovo, ale přesto se nám povedlo něco málo zjistit. Žánrově se hra řadí do real time strategií, přičemž hrát budete moci jak proti umělou inteligencí řízenému protivníku, tak i proti živým hráčům z celého širého světa. Kdo dříve postaví silnici a dokáže ji uvézt do provozu, vyhrává. Navíc se dočkáte i několika zvláštních herních módů, které budou korespondovat s osobitým humorem, což je další z klíčových vlastností, které vývojáři vyzdvihují.

Uživatelské rozhraní by mělo bát přizpůsobeno i těm, kdož hraním na počítači netráví několik hodin denně, ale zároveň se ani nebude mít za co stydět před ostřílenými hráči. Datum vydání je stanoveno přibližně někdy na příští rok, takže se připravte, že tohle není poprvé, co se u nás s Detour setkáváte.

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | RTS
Výrobce: Sandswept Studios
Váš názor Další článek: PS2 stále dominuje

Témata článku: , , ,