Simíci se stěhují do bytu

Početná rodina datadisků k původním The Sims 2 se před několika dny dočkala nového, v pořadí již osmého (!) přírůstku do rodiny. Tentokrát se Simíci přestěhovali z domku na předměstí do bytu, což přináší i nové možnosti. Svým svěřencům můžete vybrat jeden z pěti typů prostorů. Kdo má jednu kapsu prázdnou a druhou vymetenou jistě nepohrdne útulnému podkrovnímu bytečku, zatímco movitější si mohou dovolit luxusní apartmá se sluhou v slušivém smokingu.

Svůj domov si samozřejmě budete moci upravit podle svých představ. Přichystáno je nepřeberné množství nových dekorací, mezi nimiž najdete i v poslední době velmi oblíbené točité schody. Kreativitě se jako obvykle meze nekladou. Nicméně život v bytě obnáší i starosti spojené se sousedy. Člověk by nevěřil, jak nadlidský úkol může někdy být udržování harmonie. Setkáte se s mnoha zajímavými Simíky, kteří mají své klady i zápory. Pod jednou střechou se sejdou umělci, sportovní maniaci, milovníci všeho technického i blázni do aut.

Jelikož je každý z nich povahově jiný, někdy se nevyhnete ani dramatickým hádkám. Ovšem na druhou stranu se vám nevyplatí hádat se s každým na potkání. Všichni totiž mají ukazatel reputace, který určuje kdo je zrovna nejoblíbenější a nejrespektovanější. Zkrátka udržovat dobré vztahy se sousedy se vyplatí, navíc vám sem tam mohou dopomoct k dosažení vašeho cíle. Nebudete však pořád zavřeni v malém bytě. Hra vám dovolí prozkoumávat okolí vašeho nového obydlí. Nikdo vám nebraní abyste své přátele pozvali na pokec do kavárny přes ulici.

ab2comic4.jpg ab3comic1.jpg
ab3comic2.jpg ab3comic3.jpg
TS2ALpcSCRNbohemianWM.jpg TS2ALpcSCRNgearWM.jpg
TS2ALpcSCRNjock2.jpg TS2ALpcSCRNtechieWM.jpg

 

Zdroj: TZ

Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory | Simulace života
Výrobce: EA Games | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Oběťí i lovcem v Still Life 2

Témata článku: , , , , ,