Simulátor skládání počítače - naučte se stavět stolní počítač

V době, kdy simulátor zemědělské techniky patří k nejúspěšnějším hrám, bylo jen otázkou doby, kdy někdo udělá simulátor, který skutečně využijete - simulátor skládání počítače.

PC Building Simulator je zatím jen v rané verzi 0.01, ale už to může být docela zábava. Jde z toho hlavně tušit potenciál pro budoucí simulátor vlastního počítače, kde si vyberete správné komponenty a vyzkoušíte, zda vše bude dohromady správně pasovat.

Program si můžete stáhnout zdarma nebo přispět autorovi na další vývoj. Vše běží v rámci 3D enginu Unity a přímo se nabízí, aby něco takového běželo ve virtuální realitě, kde si vše budete moci pěkně prohlédnout.

Zatím je ve hře jen průvodce základní stavbou, který vysvětlí správné pořadí skládání komponent. Můžete přepnout i do volného stylu, kde si skládáte dle potřeby. Mezi komponentami si zatím moc nevyberete ale dokážeme si představit, že se hra napojí na nějaký větší katalog hardwaru a budete si moci skládat svůj vysněný počítač dřív, než vyrazíte pro reálné komponenty do obchodu.

 

Diskuze (4) Další článek: Injustice 2 odhaluje postavu Firestorma a prémiovou měnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,