Skateboardový Session ještě tento rok dorazí na PC a Xbox

Před E3 se spekulovalo o Skate 4. Ten sice nedorazil, ale i přesto fanoušci ježdění na prkně nemusí být zklamaní. Tedy za předpokladu, že nehrají na PS4.

Tak trošku mimo radar se na E3 objevil trailer na nový skateboardingový simulátor, který se bude jmenovat Session. Na konferenci Microsoftu tahle záležitost v konkurenci velkých značek vyšuměla docela do prázdna, ale srdce fanoušků sérií Skate a Tony Hawk´s Skateboarding musela zaplesat radostí. 

A ještě více potěšení budou při zjištění, že si tenhle návrat ke kořenům skejťáckých her zahrají v předběžném přístupu už letos. Plná hra potom dorazí na začátku roku příštího. 

Inspiraci Session čerpá právě ve zlatých časech Tonyho a snaží se zachytit tehdejší kulturu. Hlavním cílem bude ukázat svoji kreativitu a předvádět co nejzajímavější a nejoriginálnější kombinace triků. 

Celá hra se bude stylizovat právě do konce devadesátých let a začátku nového století. Nabídne několik slavných míst skateboardingu a budete si moci natáčet a stříhat videa, jaká si pamatujete z klasických časů VHS s hvězdami jako Rodney Mullen, Chad Muska nebo právě Tony Hawk.

Vypadá to, že se konečně po delší době dočkáme kvalitního simulátoru, který se bude distancovat od arkádového stylu, k němuž se hlavně novější hry od Tony Hawka uchylovaly. Session by měl přinést revoluční ovládání založené na obou analogových páčkách a obtížném udržení rovnováhy při doskocích. 

Oprášíte prkna a vyrazíte natáčet filmečky?

Váš názor Další článek: Podpořte český RPG titul LostHero na Startovači

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,