Skrytý klenot minulého roku míří na Nintendo Switch. Detektivku Case of the Golden Idol doplní příběhové DLC

I přes to, že se Case of the Golden Idol může pochlubil takřka perfektním hodnocením od hráčů na Steamu a nadprůměrnými známkami v recenzích, během jeho vydání v minulém roce se mu nedostalo valné pozornosti. Od té doby si ale tahle detektivka získala zástup fanoušků, který hodlá rozšířit s vydáním verze pro Nintendo Switch s cenovkou 420 Kč. Tam dorazí 25. května, tedy už tento čtvrtek, a vyjde rovnou s příběhovým rozšířením The Spider of Lanka (138 Kč).

Nenechte se odradit grafikou, která má k realističnosti opravdu daleko. Skrývá se za ní propracovaný příběh, který nás zavede zpět do 18. století, kdy dostaneme do rukou případ 12 sériových vražd. Už to samo o sobě je dost zapeklité. Celé to ale navíc komplikuje fakt, že se odehrály v rozmezí 50 let. Musíte tedy dát dohromady všechny důkazy, prohledat místa činu a vytáhnout z podezřelých každý užitečný střípek informací, abyste se dostali ke skutečnému pachateli. 

Ve středu událostí je rodina aristokratů a záhadný Golden Idol, který z neznámého důvodu chce každý z nich dostat do svých rukou. Rozšíření Spider of Lanka pak začíná v roce 1741, tedy rok před prvním případem ze základní hry. Rozšiřuje počáteční události celého příběhu a pomůže vám pochopit, co vedlo k těm strašným událostem, které se děly následujících 50 let. 

Váš názor Další článek: Recenze hry Planet of Lana. Relaxační skákačka, které by neuškodila alespoň troška různorodé akce

Témata článku: , , , , , ,