Skrz technický test Halo Infinite unikly detaily ohledně příběhové kampaně

Není to poprvé, co se příběh hry dostal na veřejnost ještě několik měsíců před vydáním. Mezi takové případy se zařadilo i Halo Infinite.

Pokud patříte mezi fanoušky série Halo, jistě vám neuniklo, že během minulých týdnů proběhlo testování multiplayeru. Od hráčů po jeho ukončení přicházejí kladné i záporné dojmy. Nicméně se ale ukázalo, že soubory, které jste ke hraní potřebovali, neobsahovali jen věci související s multiplayerem. 

O této nepříjemnosti píše na svém Twitteru Joseph Staten, který v 343 Industries vede vývoj kampaně. Prosí hráče, aby příběhové spoilery nešířili a zbytečně tak nekazili zážitek hráčům, kteří se na jeho pokračování těší dlouhé roky. 

Microsoft chce udělat přístup k těmto informacím co nejsložitější, takže na spoustu videí a článků, které se týkaly úniku, bylo uvaleno DMCA. "Vystavujete se velkému riziku, že na vás budou uvaleny sankce na určitých platformách. Pokud jste již obsah zveřejnili, doporučujeme vám ho stáhnout z vašeho kanálu co nejdříve," uvádí na svém profilu komunitní ředitel Brian Jarrard.

Váš názor Další článek: Half-Life 2 a jeho epizody dostanou fanouškovský remaster posvěcený Valve

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,