Sledujte GamesCom 2019: rozpis konferencí a největší show živě

GamesCom startuje už dnes a ačkoliv se nedočkáme velkých konferencí, odhalení bude spousta. Na co zaostřit?

E3 už máme za sebou a nyní přichází čas největší evropské herní výstavy jménem GamesCom, který se opět odehrává v německém Kolíně nad Rýnem. Ačkoliv tu nenajdeme velké prezentace a konference jako v případě amerického kolegy, ukáže se toho opravdu spousta. 

Tato výstava je zaměřena především na spoustu různých detailů, novinek a hlavně videí a záběrů z her, které se nestihly pořádně ukázat na letní E3. Rozpis prezentací tedy zní následovně:

Vše odstartuje ve 15:00 hodiny našeho času nezávislou prezentací Indie World, na kterou poté naváže Microsoft se svým Inside Xbox ve 17:00 hodin. Tady se dozvíme o spoustě nových exkluzivit pro tuto platformu a samozřejmě i dalších chuťovek, co vydavatel chystá. A kdo ví, možná dorazí i nový Xbox. 

Na Microsoft naváže Google se svou prezentací platformy Stadia v 19:00 hodin našeho času. Povíme si více o cloudové technologii a snad i cenách a předplatném. 

Pravděpodobně to nejzajímavější přijde v 20:00 hodin našeho času, kdy dojde k zahájení samotné výstavy GamesCom velkou akcí Opening Night Live s Geoffem Keighleym, kde se ukážou víceméně všichni velcí vydavatelé se svými očekávanými hity. To můžete ostatně sledovat přímo s námi živě v okénku níže. Vše ostatní vám samozřejmě zprostředkujeme ihned, jak se nám něco dostane do ruky. Přejeme příjemné pokoukání!

Váš názor Další článek: HD předělávky klasik Commandos 2 a Praetorians lákají trailerem | GC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,