Sledujte nonstop vysílání e-sportů na novém webu ESGN

Německá společnost Clauf GmbH dnešním dnem počínaje spouští betaverzi stránek ESNG TV s nonstop vysíláním e-sportu pro profesionální hráče a fanoušky.

Webová síť eSports Global Network (ESGN) se dnes začíná šířit do světa a dostává se i do České republiky. Na jejich webu a přidružené platformě ESGN TV nyní budete moci zcela zdarma a bez placení nalézt množství užitečných informací a především nepřetržitého vysílání, točícího se kolem e-sportů.

Cílem je samozřejmě poskytnout větší informační pokrytí e-sportů z celého světa. Tato oblast se mezi profesionálními hráči videoher i začínajícími fanoušky aktivně rozšiřuje a láká účastí v turnajích a ligách o hodnotné ceny.

„S ESGN a ESGN TV se hodláme stát jedním z předních poskytovatelů obsahu na poli e-sportů, obohatit tuto oblast o řadu nových myšlenek a vysílat úžasné záběry, které nejsou nikde jinde k vidění,“ řekl Jong Hwan Lee, výkonný ředitel společnosti Clauf GmbH. „Jedná se o první fázi mohutné celosvětové aktivity, která bude fanouškům prezentovat e-sporty způsobem, jaký tu dosud nebyl. Odborníci na e-sporty i naši partneři jsou ze zpřístupnění ESGN a ESGNTV širokému publiku zcela nadšeni.

Beta začíná soutěžní show Fight Night, kde nebudou chybět hry Starcraft II, Heartstone a Street Fighter. Ostrý provoz se plánuje začátkem roku 2014.

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Playstation 4 startuje prodeje v ČR a dalších 15 zemích

Témata článku: , , , , , , ,