Sledujte Ubisoft Forward a dostanete zdarma Watch Dogs 2

Ubisoft se rozhodl nalákat diváky na představení svých čerstvých herních kousků pomocí hry zdarma. Za sledování Ubisoft Forward dostanete Watch Dogs 2.

Pokud máte zálusk na PC verzi Watch Dogs 2 a čekáte, až bude vhodná příležitost, lepší už nějakou dobu nejspíše nedostanete. Ubisoft se totiž snaží nalákat diváky k obrazovkám, aby sledovali jeho chystané vysílání Ubisoft Forward a nabízí tak, že pokud budete sledovat, můžete si Watch Dogs 2 na PC stáhnout zcela zdarma. 

"Nezapomeňte se přihlásit prostřednictvím svého Uplay účtu kdykoliv mezi Trackmanií a hlavní show, abyste získali kopii Watch Dogs 2 zdarma a k tomu také můžete dostat šanci odpovídat na jednu z kvízových otázek, jejichž zodpovězením můžete získat další ceny," popisuje Ubisoft svoji akci. 

Ubisoft Forward stream bude spuštěn 12. července od 19:30 hodinKromě Watch Dogs 2 zdarma se můžete těšit na představení herních záběrů z Assassin’s Creed Valhalla nebo nový battle royale titul Hyper Scape. Dočkat bychom se měli také Watch Dogs 3 a v neposlední řadě i neoznámených titulů. Rozhodně je na co se těšit.

Diskuze (4) Další článek: První pohled na adventuru Windbound vás láká na epické dobrodružství

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,