Slovensko hostí Game Expo

Herná Asociácia Slovenska ohlásila, že o víkendu 13.-14. března uspořádá v Bratislavě herní výstavu prozaicky nazvanou Game Expo. Hlavními lákadly má být velké množství workshopů v sedmi liniích, a také návštěva Andrzeje Sapkowského.

http://www.game-expo.sk/cspage/loga1.jpg

Neziskové organizace AnimeCrew, Gamesweb.sk a Herná Asociácia Slovenska pořádají v březnu v bratislavském DK Dúbravka herní výstavu. Program je rozdělen do sekcí Počítačové hry, karetní hry, stolní hry, přednášky a prezentace, výstava herní historie, LARPy a herní filmy. V rámci herní linie se představí i různá vývojářská studia, jako třeba Crytek (tvůrci Far Cry, Crysis a dalších), Guerilla (vývojáři Killzone 2), a hlavně CD Projekt Red. Posledně jmenovaní tvůrci hry Zaklínač s sebou vezmou i autora této knižní ságy – Andreje Sapkowského, aby odhalili roušku přípravy hry podle jeho děl.

  

Mimo obvyklých přednášek a dílen bodu probíhat i různé soutěže, ať už mezi vývojáři v kategoriích tvorby, skriptů a hudby, nebo přímo mezi návštěvníky výstavy. Těm by měla být k dispozici klání třeba ve zpívání Singstar, tanci Dance Dance Revolution, nebo kytarové simulaci Guitar Hero. K tomu nesmí chybět ani cosplay – soutěž o nejlepší kostým na motivy herních hrdinů. Více informací o celé výstavě se dozvíte pochopitelně na jejích stránkách.

Zdroj: TZ

 

Váš názor Další článek: Video: Call od Juarez vás vítá

Témata článku: , , , , ,