Slovenský Specnaz má vydavatele, vyjde na konci roku

Českých nebo slovenských projektů primárně určených pro zahraniční trhy se letos dočkáme požehnaně. Jedním z nich by měla být akční hra z netradičního prostředíSpecnaz: Project Wolf. Hra dnes získala svého vydavatele, jímž je společnost GMX Media se sídlem ve Velké Británii, která stojí kupříkladu za strategii Battle Mages nebo adventurou Journey to the Centre of The Earth. U příležitosti oznámení spolupráce byly také zveřejněny dosud nepublikované screenshoty.

Jelikož o hře jsme se naposledy zmiňovali v rozhovoru před dvěma lety, neškodilo by si připomenout, o co vlastně ve Specnaz půjde. Inspirací slovenskému týmu Byte Software při tvorbě byly hry ve stylu Delta Force, tedy akce speciálních jednotek. Jelikož však průměrný hráč zná většinu „tajných“ jednotek lépe než své vlastní boty, rozhodli se tvůrci vsadit na východ, konkrétně na Evropanům neznámé oddíly Specnaz, kteří funkci speciálů plnili v Sovětském Svazu a teď se starají o bezpečnost země v Rusku.

Hra se bude odehrávat v nespecifikovaném období po pádu sovětského impéria. Hráč bude velitelem komanda, své podřízené však bude ovlivňovat nepřímo. Výjimkou je speciálně vycvičený vojenský vlk, kterého budete moci (resp. muset) ovládat! Ten vám mnohdy prokáže cenné služby a některé mise tak prožijete pouze v jeho kůži. Specnaz: Project Wolf by se měl na trhu objevit koncem tohoto roku. V plánu je i lokalizovaná (slovenská a možná i česká) verze. Bližší informace se již brzy objeví na oficiálních stránkách hry na adrese www.specnaz.sk. Více informací o hře najdete také v našem rozhovoru.

   

   

Související informace (Specnaz: Project Wolf)
Homepage: www.specnaz.sk
Výrobce: Byte Software
Vydavatel: GMX Media
Distribuce v ČR: ?
Datum vydání: konec roku 2004

Zdroj: Byte, GMX Media

Váš názor Další článek: Zbraně ve videu akce STALKER: Shadows of Chernobyl

Témata článku: ,