Smršť her na Wii od Activisonu

Po včerejším ohlédnutí za Comic Conem, kde se představilo mnoho povedených titulů pro Wii, tu máme takovou studenou sprchu – jedná se o ohlášení nové řady titulů právě pro Wii od giganta Activision Blizzard, který vévodí žebříčkům výdělků a to především díky hře World of Warcraft.

Proč zrovna studená sprcha? Každý myslel, že po názorné ukázce několika studií, že lze na Wii vyvinou graficky povedené a dospělé hry, se ukážou i jiná velká studia a vydavatelé se budou snažit právě takové hry hledat a podporovat. Opak je pravdou a tak se můžeme podle tiskové zprávy těšit na novou edici nazvanou Fun4all, která se do obchodů podívá již tento pátek prostřednictvím hry Pirates: Hunt for Blackbeard`s Booty and Monkey Mischief. Název napovídá, že půjde o infantilnější hru a ano, je to vlastně kompilace miniher, kterých je na Wii nespočet.

Další hry poté budou následovat. Konkrétně půjde o Block Party, což má být také sbírka miniher, Pitfall: The Big Adventure (tady se snad dočkáme alespoň nějaké kvality) a Little League World Series Baseball. A protože je na Wii „žalostně málo“ sportovních her využívajících pohybového ovládání s otřesnou grafikou, je pro nás nachystána i sbírka miniher se sportovní tématikou s názvem World Championship Sports, ve které si užijeme tenisu, basketbalu, fotbalu, hokeje a netradičně třeba lacrossu. Tak co, taky se na ně tak těšíte?

Zdroj: Activision, Eurogamer

 

Váš názor Další článek: Threewave vyvine multiplayer pro Ghostbusters

Témata článku: , ,