Sniper: Ghost Warrior 3 byl odložen na duben příštího roku

Studio CI Games dnes oznámilo, že očekávaný titul Sniper: Ghost Warrior 3 je opět odložen. Vyjde 4. dubna příštího roku.

Sniper: Ghost Warrior 3 měl původně vyjít ještě letos, byl ale odložen na 24. ledna a nyní až na 4. dubna příštího roku. Důvodem je dle vývojářů snaha o co nejlepší optimalizaci hry, která poběží na PC, Xboxu One i PS4. Sice se již od fanoušků, streamerů a novinářů dočkali kladných ohlasů, ale chtějí, aby byla hra co nejlepší.

„Vytváříme ambiciózní hru a naneštěstí stále potřebujeme několik měsíců navíc, abychom se ujistili, že splníme očekávání fanoušků.“ prohlásil Marek Tymiński, CEO studia CI Games. Marek Tymiński také dodává, že se jedná o největší projekt, který dosud vytvářeli a je opravdu těžké udělat celkový dojem dokonalý. Doufá však, že fanoušci jejich rozhodnutí odložit datum vydání pochopí.

Sniper: Ghost Warrior 3 vypráví příběh bratrství, víry a zrady uprostřed světa zmítaného občanskou válkou. Ve hře se ocitnete v roli amerického snipera Jonathana Northa, jehož hlavním cílem je najít svého bratra. Prostředí je zasazeno do severní Gruzie poblíž ruských hranic a vývojáři slibují velký otevřený svět, dynamické počasí, mnoho druhů zbraní, vozidel a dokonce i možnost ovládat vlastního drona.

Sniper: Ghost Warrior 3 vyjde 4. dubna roku 2017 na Xbox One, PS4 a PC. Pokud se sniperské atmosféry nemůžete dočkat, připomínáme, že 14. února příštího roku vychází titul Sniper Elite 4 od studia Rebellion Developments opět na Xbox One, PS4 a PC.

Váš názor Další článek: Brokovnice, děsivé telefonáty a mnoho dalšího v nových teaserech na Resident Evil 7

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,