Šok, I Am Alive vyjde do konce března

Francouzský gigant Ubisoft si u hráčů významně polepšil, když ke konci předminulého roku vydal středověkou akci Assassin's Creed. Hra se stala slušným hitem, přičemž vám dnes nikdo s jistotou neřekne, zda-li to bylo díky nesporným kvalitám titulu, nebo díky krásnému úsměvu Jade Raymond. Ať už to ale bylo jakkoliv, zmíněná společnost se rozhodla kout železo dokud je žhavé, a tak se zrodil thriller I Am Alive.

1.jpg2.jpg

Projekt, o kterém se v podstatě nic neví, ale už teď se na něj čeká jako na smilování. Jediné, co o něm přitom můžeme říct s jistotou je, že se odehrává v postapokalyptickém světě, dá-li se tomu tak říkat, v němž se místo zlata a drahých kamenů začalo zabíjet pro hlt obyčejné vody. Jo, a taky, že s ním Jade Raymond nemá absolutně nic společného, ač to tak zpočátku vypadalo, a někteří hráči tomu stále věří.

O to víc šokující byla tisková zpráva Ubisoftu, podle níž je vydání I Am Alive naplánováno již na první čtvrtletí tohoto roku! Abychom byli přesnější, pokud je to pravda, únor, nebo březen, se ponese ve znamení téhle očekávané pecky, která by se snadno mohla stát hrou tohoto roku. Samozřejmě pouze za předpokladu, že by tvůrci splnili vše, co naslibovali při ohlášení hry. Čemuž se však jen těžko věří.

Mimo to se z téže zprávy můžeme dozvědět, že letecký simulátor Tom Clancy's H.A.W.X. dorazí na pulty obchodů někdy v březnu, následovaný Wiičkovou klasikou Tenchu 4 (6. března). Stejný měsíc by měl posloužit i PC verzi Tom Clancy's Endwar, jenž už nějaký ten pátek bojuje s nepřáteli i vlastními hlasivkami na konzolích. Konec tiskového prohlášení pak patřil Bound in Blood, prequelu Call of Juarez, který by se měl na trhu objevit ve druhém čtvrtletí.

Zdroj: TZ

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce | akční adventura
Výrobce: Ubisoft Shanghai | Webové stránky hry
Začátek prodeje: rok 2011
Váš názor Další článek: Child's Play vybralo cca $1,5 milionu

Témata článku: , , , , , , , ,