Songs of Conquest se chlubí novým trailerem. Hra vyjde na Steam Early Access v květnu

Inspirované Heroes of Might and Magic, Songs of Conquest nás má vrátit do nostalgických časů tahových strategií. O tom nás přesvědčil i nový trailer. Hra se tento květen podívá na Steam Early Access.

Lavapotion ve spolupráci se slavnými Cofee Stain Pulishing chystá hru svých snů. Když vývojáři nebyli spokojeni s tím, jak se série Heros of Might and Magic vyvíjela, rozhodli se vytvořit vlastní titul, který si bere inspiraci z prvních dílů. Songs of Conquest vypadá velmi dobře, ačkoli, jak jsme zmínili v našich dojmech, na hře zbývá odvést ještě hromadu práce.

Vývojáři se na Future Games Show pochlubili novým trailerem. Ten ve zkratce představuje hlavní prvky hry, ať mluvíme o tahových bojích, hrdinech, různých  typech jednotek, příjemném pixel-artovém fantasy nebo čtyřech hratelných frakcích. 

Velkým oznámením je vstup na Steam Early Access, který se uskuteční 10. května tohoto roku. Datum plné verze hry zatím není známé, hra však vyjde pouze na PC, a to v obchodech SteamEpic Game Store GOG.

Diskuze (1) Další článek: Recenze herního mikrofonu Razer Seiren BT. Bezdrátové streamování i na mobilech

Témata článku: , , , , , , , , , , ,