Sonic Colors: Ultimate se potýká s technickými problémy. Sega pracuje na nápravě

Vylepšená verze plošinovky Sonic Colors se konečně dostala do rukou hráčů. Vydání ale doprovázejí vážné technické problémy.

V posledních dnech se na internetu začaly objevovat záběry ze Sonic Colors: Ultimate, na kterých bylo jasně vidět, že hra trpí velkými problémy. Grafika se glitchuje, hra občas spadne a do toho se hráči musí potýkat s hromadou bugů. Sega se situaci snažila zachránit tím, že takové záběry prý měly pocházet z verze běžící na emulátoru. Ukázalo se, že to je ale případ i klasických verzí. Zejména pak té pro Nintendo Switch.

Nedlouho poté, co hráči začali sdílet tyto problémy, se na Twitteru ozvala manažerka pro značku Sonica. "Vážíme si veškeré zpětné vazby ohledně Sonic Colors: Ultimate a týmy vám naslouchají berou ji v potaz pro nadcházející patch. Děkujeme za vaši trpělivost."

K tomu dodává, že některá videa, kde jsou vidět problémy s grafikou, opravdu pocházejí z emulované verze. S tím už ale nic nenadělají. Hráči, kteří mají další problémy, jsou pak odkazování na tento link. Pokud jste plánovali dát Sonicovi zase jednou šanci, tak na to nemusíte spěchat. Určitě bude lepší počkat až se vývojářům podaří těchto problémů zbavit.

Zdroj: Eurogamer.net

Váš názor Další článek: Velkolepého finále druhé kapitoly Fortnite se dočkáme už příští týden

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,