Sonic se stal ve filmové podobě terčem posměchu, tvůrci jeho vzhled upraví

Po kritice podoby Sonica se dočkáme redesignu.

Vzhled filmového Sonica byl v prvním traileru doslova děsivý. Při pohledu na jeho zuby tuhla krev v žilách. Obličej celkově působil podezřele lidsky a nesmírně podivným dojmem. Slavná postavička z počítačových her z dílny SEGA se objevila v traileru na nový film tento týden a reakce fanošuků byly takřka okamžité. Není se tak moc čemu divit, že i tvůrci filmu museli na tento nášup kritiky řádně reagovat.

Na internetu se okamžitě objevila řada memů, které budily především pobavení mezi všemi účastníky internetových diskusí, ale očividně také pozdvižení mezi tvůrci filmu. Sonic se totiž nakonec dočká redesignu a podstoupí ve světě filmu nepříliš často vídanou proceduru, která ho má změnit na mnohem přijatelnější podobu. Kromě Sonica samotného na sebe poutal pozornost především herec Jim Carrey, který se zhostil role Doktora Egga a měl by být jedním z hereckých tahounů filmu. Zatím působí opravdu prazvláštním dojmem. Ostatně tak, jak to od něho známe z většiny jeho rolí. 

Film se Sonicem v hlavní roli se do kin podívá v listopadu letošního roku. I když asi nesedne každému, nelze alespoň traileru upřít, že srší vtipem a snaží se hrát na notu moderních zpracování komiksových i herních hrdinů. Nám tak nezbývá nic jiného než se těšit, co z něho nakonec bude. 

Váš názor Další článek: Hrát Skyrim je pro některé pasé, s touto modifikací se hraje sám

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,