Sony hodlá v červnu odhalit svůj seznam titulů pro novou generaci

Sony na to jde opravdu pomalu, ale konečně se začneme dozvídat nové informace a detaily.

O konzoli Playstation 5 jsme toho slyšeli už docela mnoho a technicky vyčerpávající byla hlavně nedávná prezentace z GDC. Stále ale nevíme absolutně nic o tom, jak vlastně samotná konzole bude vypadat a jaké next-gen tituly vydavatel chystá (až na výjimky). Vlastně jsme viděli jen nový ovladač DualSense. 

To by se mělo změnit počátkem června, jak tvrdí zdroje VentureBeat. Hned zkraje měsíce bychom se měli podívat na celou soupisku připravovaných novogeneračních titulů platformy Playstation. Původně se akce plánovala na 4. června, toto datum je ale zatím nepotvrzené, každopádně prezentace se očekává začátkem měsíce. 

Bohužel absolutně netušíme, zda se konečně v plné kráse ukáže samotná konzole, i když se o tom už hojně spekulovalo posledních několik měsíců. Co ale víme je, že na srpen se plánuje další State of Play, ve kterém se podíváme jak na současné, tak novogenerační tituly platformy ve větších detailech. 

Také Microsoft plánuje na srpen prezentaci své platformy nové generace, na rozdíl od Sony ale vydavatel zcela jistě bude zabíhat více do detailů samotné konzole Xbox Series X. Obě společnosti každopádně tyto informace zatím nekomentovaly. 

Je rozhodně zajímavé, jak precizně si Sony odhalení své nové konzole střeží a fanoušci už začínají být nedočkaví. Je ale téměř jisté, že by se měla ukázat světu někdy během léta. Zda to bude hned začátkem června nebo o něco později, to už je otázka.

Váš názor Další článek: Mortal Kombat 11 ukazuje přátelství, kterými naštvete hráče online

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,