Sony kompenzuje uživatele za výpadek PSN - PS Plus na 5 dní zdarma a 10% slevy

Nepropařené Vánoce vám už sice nikdo nevrátí, ovšem Sony by vám mohla alespoň zlepšit náladu. Za hackerské útoky nadělí 10% slevu na cokoliv ve svém obchodě Playstation a 5 dní PS Plus zdarma.

Jelikož v minulých dnech utrpělo Playstation Network vcelku velký výpadek kvůli hackerským DDoS útokům skupiny Lizard Squad, drtivá většina hráčů se nemohla k PSN připojit a využívat jeho služby. A protože je vše už opět v pořádku a policie začíná zatykat první podezřelé, je čas na kompenzaci. Alespoň to si řekli v Sony.

Tento japonský gigant se tedy rozhodl vynahradit všem svým věrným fanouškům několikadenní vánoční výpadek, což znamená pouze jedno - věci zdarma. Všichni hráči, kteří měli 25. prosince aktivní plusové členství obdrží pětidenní PS Plus zdarma. Bonusové dny se automaticky každému přičtou, takže se není potřeba o něco strachovat.

Další kompenzací je 10% sleva na cokoliv v PS Store. Má to ale jeden háček. Sleva je jednorázová a dá se použít na celou objednávku, tedy jeden nákupní košík. Pokud si o 10 % zlevníte jedno DLC nebo rovnou 10 her, to je na vás. Kdy jí budeme moci využít, to Sony oznámí v průběhu ledna.

Diskuze (2) Další článek: Že Driveclub má nejkrásnější déšť? Project CARS mu v 60fps úspěšně konkuruje

Témata článku: , , , , , , , , , , ,