Sony oznámilo dvě nové hry Ghostbusters, dočkáme se jich v červenci

Activision a Sony Pictures oznámili, že chystají dvě nové hry ze světa Ghosbusters, které vyjdou v létě. Mají doprovodit Ghostbusters film, jenž dorazí do kin 14. července.

Hry se budou odehrávat po událostech nového filmu, který je remakem kultovní klasiky z roku 1984. Hráči v nich budou hrát za nováčky v chytání duchů, jejichž cílem bude ubránit svojí stanici. Ghostbusters z filmu se totiž vydají na cestu po celém světě a nebudou na stanici mít čas. Obrana celého New York City tak bude na hráčích.

První hra, nazváná jednoduše Ghostbusters, se plánuje na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Bude se jednat o RPG z pohledu třetí osoby, které nabídne i lokální co-op až pro čtyři hráče. Na výběr bude ze čtyř postav, přičemž každá má svoje osobité vlastnosti, charakter a schopnosti. Ghostbusters vyjde v Evropě 15. července.

Druhá hra jménem Ghostbusters: Slime City vyjde na mobilní zařízení. I zde budou hráči zachraňovat New York City před nejrůznějšími potvorami s možností kooperace. Mobilní hra dorazí na iOS a Android někdy v červenci.

Galerie

PC_3D_Packshot_UK-x.pngPS4_3D_Packshot_UK_x.pngXONE_3D_Packshot_UK_x.png

Ghostbusters_Game_4.jpgGhostbusters_Game_5.jpgGhostbusters_Game_2.jpgGhostbusters_Game_3.jpgGhostbusters_Game_1.jpg

Váš názor Další článek: Ubisoft potvrdil termín konání své konference na E3 2016

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,