Sony rozdává zdarma sbírku Uncharted a uměleckou adventuru Journey

Sony se rozhodlo v karanténě potěšit všechny majitele PS4.

Hráči, kteří ještě neměli tu čest se slavným lovcem pokladů Nathanem Drakem, se mohou radovat. Sony totiž nově nabízí pro všechny hráče celou kolekci prvních tří dílů série zdarma. Kromě toho si můžete užít také uměleckou adventuru Journey. Jedinými, kdo se Uncharted nedočkají jsou hráči v Německu a Číně. Ti se budou muset spokojit s adventurou Knack 2.

Kolekce Uncharted je vylepšenou verzí prvních tří dílů série, které si můžete užít ve Full HD rozlišení při 60fps. Původně nám ji vývojáři přinesli v roce 2015, kdy bylo jejím úkolem především navnadit hráče na veleúspěšný čtvrtý díl s podtitulem A Thief's End. Ten si ostatně nyní můžete stáhnout také zdarma, pokud ovšem patříte mezi předplatitele PS Plus. 

"V této době, kdy je nutné si udržovat fyzický odstup, se mnoho fanoušků obrátilo s krácením času ke hraní her. V Sony Interactive Entertainment máme možnost lidem nyní tak důležitou zábavu nabídnout. Víme, že to je jenom malý krok a jsme vděční, že můžeme tuto podporu nabídnout našim hráčům, komunitám a partnerům," vyjádřil se prezident Sony Interactive Entertainment Jim Ryan.

Uncharted: The Nathan Drake Collection a Journey budou zdarma dostupné na PS Store od 15. dubna do 5. května.

Diskuze (7) Další článek: Omen by HP Citadel: křeslo, co vás podrží | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,