Sony ruší předobjednávky The Walking Dead. Vydavatel tvrdí, že hra vyjde

Nejdříve se The Walking Dead pro konzole dočkalo dvojnásobného odkladu a teď Sony ruší předobjednávky. Hra přitom podle vyjádření vydavatele zrušená není.

The Walking Dead od Overkillu a jejich patálie, to je příběh sám o sobě. Nejdříve měly vyjít všechny verze týmovky se zombíky v hlavní roli ve stejnou dobu. Potom ale vývojáři museli její konzolové verze odložit na začátek letošního roku a když ani tento termín nestihli, rozhodli se pro odložení hry na neurčito. Teď navíc začalo Sony rušit předobjednávky s tím, že verze pro PS4 je zrušená. Podle Vydavatele 505 Games to ale není pravda.

"Vydavatel nás informoval, že hra je zrušena. V důsledku toho jsme stáhli současnou předobjednávku z PS Store a veškeré předobjednávky budou zrušeny," informuje Sony  v emailech, které dostali hráči, kteří si za The Walking Dead od Overkillu už zaplatili. Vydavatel hry ale jakékoliv podobné oznámení popírá. "Rádi bychom vyjasnili, že Overkill´s The Walking Dead pro konzole není zrušeno. Pouze jsme ji odsunuli na neurčitý termín, protože ještě stále probíhá vývoj. Další zprávy zveřejníme, jak jen to bude možné," píše společnost na svém Twitterovém účtu. 

Kdy a zda se dočkáme konzolové verze Overkill´s The Walking Dead zatím není jasné. Po velkém neúspěchu PC verze se strhla ve Starbreeze mela a někteří přední funkcionáři opustili svá místa. Vzhledem k odkladu na neurčito víme jenom to, že nás vydání nečeká nijak brzy.

Váš názor Další článek: Rocksteady se chystá na oznámení nové hry. Prozradily to nabídky práce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,