Sony uvádí čtveřici novinek

Společnost Sony představila čtveřici her, která právě míří do obchodů. Pro PS3 se jedná o závodní simulaci Gran Turismo 5: Prologue, majitelé PSP se dočkají God of War: Chains of Olympus a na PS2 přijde ATV Offroad Fury 4 a Ratchet&Clank: Size Matters.

Sony Computer Entertainment hrdě ohlásila, že tento týden byly uvedeny do obchodů čtyři nové hry pro její konzole a handhledy. Více jak milion předobjednávek po celé Evropě bylo uspokojeno při evropském uvedení závodní hry Gran Turismo 5: Prologue, ke které můžete najít hned trojici upoutávek v naší dnešní zprávě. Řecký bojovník Kratos zase opustil konzole, aby své bojové dovednosti předváděl hráčům na handheldu PSP v akční hře God of War: Chains of Olympus.

   
ATV Offroad Fury 4 * God of War: Chains of Olympus * Gran Turismo 5: Prologue * Ratchet&Clank: Size Matters

Pozadu nezůstávají ani majitelé konzole PS2, pro které se v obchodech objevila dvojice her. Přesun z PSP zažila akční hra Ratchet&Clank: Size Matters, zatímco závody ATV Offroad Fury 4 vyšly prvně na PS2 a ke konverzi na PSP se zatím pouze chystají. Bližší informace o všech hrách se dozvíte na stránkách Playstation.cz a Playstation.sk, nebo v brzké době i v našich recenzích.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Playstation Network byla napadena

Témata článku: , , ,