Sony zvažuje tvorbu Rkového filmu na motivy God of War

Kratos by brzy mohl dobýt i stříbrná plátna. Sony zvažuje filmové zpracování jeho příběhu s R ratingem.

God of War, vysoce ceněná herní bomba minulého roku ovládla nespočet herních ocenění a její příběh oslovil celý svět. Proto není divu, že by se spoustě lidí líbilo, kdyby se životní osudy Krata a jeho syna dostaly i na stříbrná plátna v kinosálech. Scénárista Steven DeKnight prozradil, že o možnosti natočení filmu již diskutoval se Sony.

"Měl jsem o tom s lidmi ze Sony Playstation už nějaké hovory. Sony trvalo na tom, aby v případném snímku byla pořádná dávka brutality a litry krve, pokud se má Kratos na tuto cestu opravdu vydat. První, na čem jsme se shodli bylo, že by mělo jít o Rkový film," prozradil scénárista filmu Pacific Rim či seriálu Spartakus. 

V současné době se ale na žádném konkrétním projektu nepracuje. Alespoň podle DeKnighta. "Netuším, jestli k tomu opravdu dojde. Já momentálně se Sony žádnou diskusi nevedu, ale doufám, že někdo z této série film udělá. Podle mě jde o skvělou franšízu," uvedl DeKnight. 

Vzhledem k tomu, že zatím ani není oficiálně potvrzené pokračování severského God of War, můžeme si na další kus cesty Krata a Atrea ještě nějakou dobu počkat. V takovém případě by nás mohl filmový výlet do světa plného mytologie a brutálních soubojů udržet v očekávání, zatímco vývojáři budou hezky v tichosti připravovat další velkolepé dílo. Chtěli byste vidět božské řádění v krvavé lázni na filmových plátnech?

Diskuze (1) Další článek: Chystá se pokračování RPG tahovky Darkest Dungeon

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,