Soubory Apex Legends možná vyzrazují nový mód a budoucí legendy

Průzkumníci herních souborů přišli na zajímavé detaily, týkající se budoucnosti nové battle royale hry.

Stejně jako v případě jiných her i Apex Legends očividně schovává hluboko ve svých souborech možná budoucí rozšíření a další obsah, který ve hře bude v nadcházejících měsících odemčen. Někteří šikovní uživatelé se již zahrabali do nové F2P hry od Respawnu a zjistili některé zajímavosti. 

Uživatel s přezdívkou RealApexLeaks našel zmínku o zajímavém módu Survival, který by mohl sloužit trochu jako kino. Zatímco někteří hráči budou hrát, další se budou na zápas dívat, podporovat své favority a se probíhající hrou i více interagovat. Ve spojení s tímto módem se také našla zmínka o Kill Replay, což může znamenat jen jednoduché rychlý opakovaný záběr zabití, které je přítomné ve hrách jako Call of Duty. 

Uživatel ApexUpdate našel v souborech také zmínky o dalších herních režimech pro jednoho a dva hráče, což bylo jen otázkou času. Mezi nové Legendy, kteří doplní soupisku hrdinů, by pak mohl patřit např. Octane, který bude mít k dispozici jakousi formu injekce, či Wattson, který se bude ohánět pastí Tesla. 

Samozřejmě nic z toho se nakonec ve hře vůbec nemusí objevit, podobné uložené informace ale nejčastěji znamenají budoucí přidávaný obsah, který je pouze připraven v souborech. Vypadá to tedy na pěkný rozjezd. 

 

Váš názor Další článek: Fallout 76 už v Polsku dávají zdarma i ke krytkám na analogové páčky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,