Soul Calibur 3 nejdřív v USA

Podle japonského časopisu Famitsu vyjde bojovka Soul Calibur 3 nejprve v USA a až s měsíčním zpožděním v rodném Japonsku.

Namco předvede u Soul Caliburu podobný marketingový tah, jaký byl vidět u Tekkenu 5. Již 25. října má vyjít třetí díl v USA, zatímco v Japonsku si budou muset počkat až na 24. listopadu. Famitsu nadále odhalili návrat čtveřice starých bojovníků - Maxi, Seong Mi-na, Xianghua a Yun-Sung budou opět připraveni ukázat svoji sílu.

  

Dozvídáme se také o čtyřech modifikacích nové battle arény. Coin Collector vás nutí sbírat co nejvíce mincí, které vypadnou z protivníka při zásahu, The Statue Dances zase váš soupeř nabere podobu sochy osminásobné velikosti. Soul squash i Wisp shoot neumožňují normální zranění v boji, v prvním z nich zraňují pouze zdi, ale údery zase odhazují dále, ve druhém musíte složitě nabíjet duševní komba. Všechny modifikace by měly procvičit nejen hráčovy dovednosti, ale i taktický cit.

Komentář: Soul Calibur přináší řadu novinek a snaží se proniknout do souboje titánů žánru - Tekkenu a Virtua Fighteru. Namco si tak chystá pestřejší výběr pro hráče a pokusí se ohrozit Virtua Fighter ze dvou stran. Velmi zajímavý je přístup Soul Caliburu ke customizaci postav, překonává dokonce i své konkurenty. Jen uvidíme, jak se to odrazí na hratelnosti.

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Resident Evil pro dvě obrazovky

Témata článku: , , , ,