Soundtrack k Halo 3: ODST na živo?

Herní hudba je už nějaký ten pátek nedílnou součástí každé kvalitní hry. Správně zvolené tóniny totiž mnohdy prohloubí hráčův zážitek víc, než tisíce rozstřílených těl a reálně se pohybující listí na okolních stromech. Toho si jsou ostatně vědomi všichni zdatní vydavatelé, kteří tak neváhají zaplatit schopné hudebníky, aby se právě pro jejich hru obětovali.

VIDEO: 703 'Halo 3: ODST - změna názvu'

Nejinak tomu bude i v případě chystaného pokračování akčního sci-fi Halo 3, opatřeného podtitulem ODST (dříve znám jako Recon). Ale zatímco na kompletní herní zážitek si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat, hudební motivy si bude možné poslechnout již tento víkend. Tedy, pouze za předpokladu, že žijete v USA, nebo máte alespoň dostatek financí na letenku.

V Seeattlu se totiž jako tradičně koná akce pojmenovaná Video Games Live, na níž bude na živo odehrán právě soundtrack ze zmiňované hry. Účast přitom přislíbil i skladatel zodpovědný za ono dílo - Marty O'Donnell - nebo třeba Michael Salvatori, dvorní hudebník tvůrčího studia Bungie. Ještě doplníme, že pokud máte o koncert zájem, je nejvyšší čas, abyste si pořídili vstupenku.

O'Donnell pak k celé záležitosti prozradil následující: "Vždy plánuji premiéru svých děl na Video Games Live a je mi tudíž ctí, že se této události mohu účastnit i letos. Jde o skutečně fantastickou show, a zároveň unikátní způsob, jak propojit hudbu s živým publikem."

Zdroj: CVG

Dostupné pro: X360
Žánr: Akce
Výrobce: Bungie
Začátek prodeje: 22. září 2009
Váš názor Další článek: Venetica nabízí nový pohled na Smrt

Témata článku: , , , , , , , , , ,