PC | Téma

Soutěž o 3 hry Settlers 7: Cesta ke koruně

Chcete se zdarma vydat na Cestu ke koruně? Tak s námi pojďte soutěžit o tři kopie nového dílu budovatelské strategie Settlers.

Settlers jsou bezesporu legendou budovatelských strategií, i když posledních pár dílů nebylo, kulantně řečeno, úplným vrcholem vývojářského umu (prostě stály za *****). Z aktuálního sedmého dílu jsme ale docela nadšeni, o čemž se můžete přesvědčit v preview (kde ostatně najdete i nápovědu na všechny soutěžní otázky), a v nejbližší době i v recenzi. Pokud chcete taky vyrazit na Cestu ke koruně, není nic snazšího, než zúčastnit soutěže o tři kousky Settlers 7. No, o něco lehčí by bylo si hru koupit, ale snad se chápeme. A teď otázky!

Soutěžní otázky:

1.)    Jaké studio stojí za hrou?

A)    Blue Byte
B)    Blue Bit
C)    Blue  Gigabyte

2.)    Který herní veterán pomáhal při výrobě Settlers 7?

A)   Bruce Shelley
B)    Bruce Wayne
C)    Bruce Lee

3.)    Jaký měl podtitul legendární druhý díl? (kdysi to žblebtl i Julius César)

settlers.jpg

Své odpovědi odešlete na adresu doupe@cpress.cz


Odpovídat můžete do neděle 18. dubna. Do kolonky předmět napište „Settlers“ a nezapomeňte do mailu připojit svoji adresu. Vícenásobné příspěvky do soutěže budou smazány. Krátce po ukončení soutěže vyhlásíme ty nejšťastnější, vybudujeme složitou ekonomickou infrastrukturu, jejímž výsledkem bude zaslání her výhercům (a ne, na oslíkovi je nepošleme).

Další článek: Crysis 2 v novém teaseru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,