Soutěž o vstupenky na film Tomb Raider 2

Letošní rok je rokem dobrých filmů. Nebo alespoň filmů zvučného jména. Jako další se pokusí o naše peníze a zájem bojovat nový film podle úspěšné herní série Tomb Raider. Druhé pokračování s názvem Kolébka života bude mít premiéru v ČR zítra a my vám opět nabízíme soutěž o vstupenky do největšího kina v Brně.

Tomb Raider je legendární hra, která nejen že zrodila docela nový žánr i systém kamer ve hrách, ale znamenala především nezapomenutelný zážitek pro všechny hráče a zrodila také nejslavnější herní postavu všech dob. Lara Croft, překrásná archeoložka a dobrodružka, se nyní vrací mezi nás v podání herečky Angeliny Jolie ve filmu Tomb Radier 2: Kolébka života. I když byl první film víceméně propadák (lépe řečeno peněz vydělal dost, ale kritiky byly velmi slušně řečeno negativní, stejně jako názory diváků) a herní série svým šestým dílem reputaci Lary také zrovna nepřilepšila, není pochyb o tom, že film přitáhne zájem nejednoho fanouška hry, Angeliny nebo Lary.

Pokud máte zájem shlédnout TR2 v největším Brněnském kině – Palace Cinemas Velký Špalíček – pak vám nyní nabízíme soutěž o 10 vstupenek, platných na libovolné představení TR2 do 3. září. Abyste jednu z těchto vstupenek vyhráli, musíte správně odpovědět na následující soutěžní otázku:

Jak se jmenovalo komiksové album s Larou Croft, které u nás vydalo před pár lety nakladatelství Calibre Publishing?

Své odpovědi zasílejte do 12:00 neděle 24. srpna na adresu martin.zavrel@cpress.cz. Přejeme hodně štěstí všem soutěžícím, stejně jako novému filmu v kinech!

Aktualizováno 1.9.2003:

Výherci soutěže:

Lukáš Žádník
Andrea Slezáková
Libor Langášek
Vladimír Kypet
Jan Machka
Ondřej Horák
Martina Hašpicová
Monika Vyplašilová
Martin Vlach
Jiří Hradský

Gratulujeme!

Diskuze (3) Další článek: Novinky ze světa progamingu

Témata článku: , , , , , , , , , ,